Doe het zelf

Doe het Zelf en maak het zelf met bouwtekeningen voor meubels, kasten en meer.

Kan jij met jouw handen maken wat je ogen kunnen zien en zit het doe het zelven in je bloed? Dan bof je. Vele mensen zijn juist op zoek om een goede doe het zelver te worden.

maak je eigen bed

 

Zoeken op internet.

Als dat zo is ga je zoeken op internet naar oplossingen van jouw idee. Dit kan je uren aan zoekwerk kosten en wat je vindt voldoet vaak niet helemaal aan je verwachtingen en de plannen die je dan tegenkomt zijn vaak incompleet.

Heel veel sites waarop je zocht promoten meer producten dan wat je zoekt. Voor je het weet zit je op allerlei links te klikken en is het niet relevant van wat je eigenlijk zocht. Bij het zoeken naar Doe het zelf of maak het zelf sites kom je al gauw tot de conclusie dat er pagina’s tussen zitten waar bouwtekeningen een rol spelen.

Eigenlijk begint het allemaal met een goede opzet.

Wat wil ik gaan maken. Waarmee en waarvan. Welk soort gereedschap heb je nodig en waar kan je alles het beste aanschaffen. Maak allereerst een to do list zodat je, als je begint niet telkens naar alles hoeft te zoeken. Ben je eenmaal bezig en wijk niet te veel van je ideeën af. Hier geldt ook, elke verandering is geen verbetering.   Daar komt ook nog bij dat sommige projecten eindigen in een teleurstelling en durf je het nauwelijks te laten zien ook al ben je er weken mee bezig geweest. Door schande en schade word je wijzer en jammer genoeg kost dat veel tijd en geld om tot het gewenste resultaat te komen. Op internet loop je ook vaak tegen teleurstellingen aan en een idee laten uitwerken via een tekenbureau kost vaak veel geld.

DE OPLOSSING

Doe het zelf met Fred Schouten

Fred Schouten is een doe het zelver in hart en nieren en heeft zich hierop toegelegd. Meer dan 10.000 bouwtekeningen die zo zijn opgezet dat iedere doe het zelver ermee kan werken. Alle tekeningen zijn verzameld in het complete doe het zelf bouwtekeningen pakket inclusief duidelijke stap voor stap bouwplannen die alles 100 % duidelijk maken. Het kan niet missen. Ik raad aan dit bouwpakket aan te schaffen via deze link en wens jou veel bouwplezier.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE


“Ontdek hoe zelfs de beginnende doe-het-zelver de populairste steigerhouten meubelen maakt met slechts een paar uur werk”

Nog steeds geen duidelijke bouwtekeningen gevonden waarmee jij steigerhouten meubels kan maken?

Geen zin om honderden euro’s uit te geven aan een (te) duur arbeidsloon?

Je zal het inmiddels wel in de gaten hebben. Je hebt al uren op internet gezocht naar duidelijke bouwtekeningen die je zouden moeten helpen bij het in elkaar zetten van een steigerhouten meubel. Toch kom je puntje bij paaltje steeds weer terecht op een bestelpagina van een steigerhouten meubel of een website met een duur bouwtekeningen pakket wat totaal niets met steigerhouten meubels te maken heeft. Luister, ik weet heel goed hoe frustrerend dit is. Dit is mij namelijk zelf ook overkomen toen ik hulp nodig had bij het maken van mijn eerste steigerhouten meubel.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Ron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *