huisDieren / E-BOEKEN / BONUS

E-boeken over honden, een kippenboek, een boek over vissen en papegaaien.


“Ontdek Hoe Jij Je Labrador Bijna Direct Verandert In Een Lieve En Gehoorzame Hond…”

Beste labrador vriend,
Er is een nieuw e-book genaamd “Het Complete Handboek Voor De Labrador” die je kan helpen om je labrador op te voeden tot een gezonde, gelukkige en gehoorzame labrador.

Een labrador die jou en je familie jaren van plezier zal brengen zonder dat het je uiteindelijk een vermogen kost en zonder uren van verzorging?


“Ontdek Hoe Jij Je Jack Russell Bijna Direct Verandert In Een Lieve En Gehoorzame Hond…”

Beste Jack Russel vriend,

Er is een nieuw e-Book genaamd “Het complete handboek deJack Russell” dat je leert om je Jack Russell met positieve methodes op te voeden tot een lieve, gezonde en gehoorzame hond die jou en je familie jaren van plezier zal brengen


“Ontdek De Top Geheimen Om Je Chihuahua Bijna Direct Te Veranderen In Een Lieve, Gezonde En Gehoorzame Hond…”

Beste chihuahua vriend,

Er is een nieuw eBook genaamd “Het complete handboek voor de chihuahua” die je kan helpen om je chihuahua op te voeden tot een gezonde, gelukkige en gehoorzame chihuahua die jou en je familie jaren van plezier zal brengen zonder dat het je uiteindelijk een vermogen kost aan trainingen.


“Ontdek Hoe Jij Je Border Collie Bijna Direct Verandert In Een Lieve En Gehoorzame Hond…”

 
Van: Henk Bakker

Beste border collie vriend,

Er is een nieuw eBook genaamd “Border Collie Geheimen” die je kan helpen om je border collie op te voeden tot een gezonde, gelukkige en gehoorzame hond die jou en je familie jaren van plezier zal brengen zonder dat het je uiteindelijk een vermogen kost en zonder uren van verzorging.


 

“Ontdek De Top Geheimen Om Je Golden Retriever Bijna Direct te Veranderen In Een Lieve En Gehoorzame Hond…”

 
Van: Gerard de Goede

Beste Golden retriever vriend,

Er is een nieuw eBook genaamd “Golden Retriever Geheimen” dat je leert om je Golden Retriever met positieven methodes op te voeden tot een lieve, gezonde en gehoorzame hond die jou en je familie jaren van plezier zal brengen.