HOBBY’S

Met deze stap-voor-stap online gitaar-lessen speel je vanavond je eerste nummer!
Toegankelijke en leuke online gitaarlessen voor iedere beginner
Iedereen, maar dan ook iedereen, kan gitaar leren spelen. Afgelopen jaren leverden meer dan 5.000 cursisten het bewijs.

Dus als jij ook gitaar wilt leren spelen maar denkt dat het moeilijk is, duur is veel tijd kost of het je toch niet gaat lukken, dan heb ik  goed nieuws!
Met deze resultaatgerichte en persoonlijke leermethode kun je goed én snel online gitaar leren spelen (voor alle leeftijden)!

Ontdek het grote geheim in de videolessen en leer je favoriete nummers eenvoudig meespelen!

IK WIL HET VRIJBLIJVEND PROBEREN  

Muziekschool of privé gitaarleraar

 • Gestructureerde gitaarles opbouw
 • Beperkt aantal cursussen
 • Progressie bijhouden (handmatig)
 • Live les met vraag en antwoord
 • Reistijd en reiskosten
 1. Gitaarles volgen vanaf huis, vakantie; overal
 2. Bepaal zelf je lestijden
 3. Les in je eigen tempo
 4. 2 anderen mogen gratis mee lessen
 5. Direct toegang op pc, laptop, tablet of smartphone
 6. Instructies zo vaak terugkijken als je wilt
 7. Gebruik van handige en simpele techniek
 8. Enthousiaste en behulpzame community 24/7
 9. Maandelijks nieuwe meespeelnummers op video
 10. Gratis handboeken
 11. Veel extra voordelen
 12. Niet goed geld terug garantie

Klik hier voor meer info.


“Ontdek hoe je zonder enige ervaring, verrassend snel en simpel de mooiste liedjes op de piano leert spelen”

Steven

Afzender: Steven Pruis

Datum: Zaterdag 24 November 2018

Onderwerp: Jij wil graag piano leren spelen en je vraagt je misschien af of ik je daarbij kan helpen? Natuurlijk kan alleen jij dat bepalen, maar ik deel graag de feiten met je op deze pagina.

“Piano leren spelen op basis van akkoorden”

Akkoorden speel je met je linkerhand en de melodie speel je met de rechterhand. Dat maakt samen een liedje. Leer 4 akkoorden spelen en je kunt tientallen populaire liedjes spelen. Leer 14 akkoorden spelen en je kunt 95% van alle liedjes spelen die je op de radio hoort. Dat is de kracht van akkoorden.

Nummer 1 piano cursus

Samenvatting

In dit complete programma, bestaande uit cursussen met E-books en instructievideo’s en vele naspelen video’s (tutorials waarin je toets voor toets liedjes leert spelen), leer je de basis van het piano spelen tot aan het leren spelen vanaf bladmuziek. Na deze cursus ben je dus in staat je eigen lievelingsnummers te spelen.

Met ruim 20.000 cursisten en meer dan een miljoen bekeken instructievideo’s zijn wij de grootste aanbieder van online pianolessen in Nederland en België.

De cursus kun je geheel in je eigen tempo volgen, omdat alles direct online toegankelijk is. Succes is gegarandeerd, want je hebt onbeperkt e-mailcontact met je persoonlijke online pianoleraar!

Je krijgt een metronoom gratis thuis gestuurd als je kiest voor de eenmalige investering, ook als je in België woont. Dit handige apparaatje geeft in een vast tempo piepjes en dit zal je enorm helpen om je linker- en rechterhand te laten samenwerken!

Het programma is maandelijks opzegbaar. Blijf je een jaar lid? Dan stopt de betaling automatisch en blijf je levenslang toegang houden. Je behoudt ook toegang als er nieuwe lessen en video’s worden toegevoegd aan het programma. Je kunt veilig bij ons bestellen, we zijn namelijk lid van het Webshop Keurmerk.

Je mag mij, jouw online pianoleraar, levenslang blijven mailen met vragen. Er zitten ook tips & tricks video’s in dit programma, zodat je nooit meer een reden hebt om vast te lopen.

We moedigen je aan om samen met een broer of zus, je kinderen of wie dan ook in je gezin of huishouden, dit programma te volgen. Op die manier kunnen jullie elkaar blijven motiveren zodat je mooie vooruitgang blijft boeken. Je kunt dan beide gebruik maken van dezelfde inloggegevens, mits jullie bij elkaar wonen.

Alle pianolessen en oefeningen kun je ook volgen op een keyboard, zolang deze maar minimaal 60 toetsen heeft.

Sluit je aan bij ruim 20.000 enthousiaste cursisten die dit programma ook hebben gevolgd. Bestel nu zonder risico met 100% niet-goed-geld-terug garantie.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE!