GEZONDHEID EN GELD

Help de mensen uit Madagaskar met dit interessante partnerprogramma en ontvang 2,5 tot 6% rente per week!!  

De pakketten worden verkocht in ons partnerprogramma welke Vetona Shares heet, deze is gekoppeld aan de website Vetonagroup Enterprises. De regel en wetgeving behorende bij deze verkoop is de regel en wetgeving welke in Madagaskar wordt gehandhaafd. Hierdoor is het mogelijk te starten zonder AFM vergunningen. Op 22 november 2018 is de officiële aanvraag met betrekking tot de benodigde vergunningen voor de Europese regel en wetgevingen naar het AFM ingediend, alwaar wij nu in afwachting zijn van het resultaat.

In ons partnerprogramma bieden wij 3 soorten pakketten aan met een minimale waarde van tien euro per pakket.

3 maanden vast met een wekelijkse winst van 2,5% van uw ter beschikking gesteld bedrag in uw account.

6 maanden vast met een wekelijkse winst van 4% van uw ter beschikking gesteld bedrag in uw account.

12 maanden vast met een wekelijkse winst van 6% van uw ter beschikking gesteld bedrag in uw account.

Aan het einde van de looptijd krijgt men het aankoopbedrag terug in het account.

Commissie bestaat alleen op de 1e directe lijn en dit bedraagt 5% van het ingelegd kapitaal van de referral, tevens wanneer de referral nieuwe pakketten aankoopt krijgt de sponsor daar 5% commissie op. Referral geld ontvangt men vanaf het moment dat er 10 pakketten aangekocht zijn.

Uitbetalingen van het account vinden plaats vanaf een bedrag vanaf minimaal            € 15,00. De kosten die dit met zich mee brengt bedragen (tot op heden) 3% van het uit te laten betalen bedrag. Hierin kan nog een wijziging in worden aangebracht.

Indien men pakketten wilt bijkopen kan dat tegen de nominale waarde van het pakket op dat moment. Er zijn 120.000 pakketten beschikbaar, indien de pakketten op zijn dan gaat Vetonagroup Enterprises bekijken of ze nog meer pakketten gaat genereren of er komen pakketten vrij van iemand die ze wilt verkopen.

Het betreft hier pakketten en géén aandelen waardoor iedereen die de pakketten koopt geen inspraak heeft in Vetonagroup Enterprises. De aandelen welke gegenereerd zijn bij de oprichting van Vetonagroup Enterprises blijven in handen van de eigenaars Peter Verdonck en Linah Saika.

Klik hier om u aan te melden!
===================================================================

Door hormonale veranderingen krijgen vrouwen in de overgang te maken met verschillende lichamelijke en geestelijke veranderingen. De overgang kan daardoor een turbulente periode zijn. Veel vrouwen ervaren tijdens de overgang dat ze minder vitaal en sneller geïrriteerd zijn.

Klik voor meer informatie en om te bestellen op deze tekst.

Ook opvliegers en nachtelijk transpireren komen veel voor. Hoe de overgang wordt ervaren verschilt per vrouw. Je kunt onzeker of verdrietig worden van het besef dat de levensfase waarin je vruchtbaar bent voorbij is. Waar de één soepel door deze periode heen komt, kunnen bij een ander de overgangsverschijnselen veel invloed hebben op het dagelijks leven en functioneren. Hoe vervelend de overgang ook kan zijn, na deze soms roerige fase komt er een nieuw evenwicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *