huisdieren


Leer alles over het houden van een papegaai en parkiet als huisdier. Ruim 45 uur uniek video materiaal!

DE Papegaaien & Parkieten School XXL van Nederland & België! De Enige Echte Papegaaienschool DVD + ONLINE VIDEO CURSUS + GRATIS UPDATES t/m 2018 LEVENSLANG toegang!

Doe je papegaai of parkiet niet weg, maar stap in de verborgen wereld van de tamme papegaai en ontdek hoe je hem alles kunt leren wat jij wilt.

Ruim 45 uur video DIRECT beschikbaar + regelmatige updates EN levenslang toegang met gratis advies over training, gedrag, socialisatie, opvoeding en verzorging van alle soorten papegaaien en parkieten.

STOP: Bijten STOP: Wegvliegen STOP: Schreeuwen STOP: Alles onder poepen

Hoe zorg je er voor dat JOUW papegaai of parkiet gek op je wordt en blijft? Hoe kun je zonder angst met je vogel naar buiten, zonder hem te kortwieken?

Wat is echt gezonde voeding voor je papegaai of parkiet en waarom? Hoe interpreteer je de lichaamstaal van een papegaai of parkiet? Wat zijn de beste trainings methodes? Wat moet je 40 jaar of langer WEL en juist NIET doen met je papegaai of parkiet? Wat is een goede papegaaien of parkieten kweker? Wat is het verschil tussen een dierenarts en een vogelarts? Ontdek het zelf allemaal en nog veel en veel meer in de PapegaaienSchool.nl met ruim 45 uur Exclusief Video Instructie Materiaal. (Overal ter wereld beschikbaar waar internet is!) Ook heel geschikt voor Ipad, Iphone, elke andere smartphone, laptop, pc en zelfs TV! Een papegaai of parkiet is veel intelligenter dan de meeste mensen weten. Zo kun jij de intelligentie van jouw vogel op een nuttige en verantwoorde manier ontwikkelen met behulp van zijn natuurlijke behoeftes en gebruiken om hem een happy leven te laten leiden als huisdier. Zeer uitgebreid pakket op dvd en online. Doos met dvd’s verrassingen thuis afgeleverd online toegang tot alle onderdelen van de PapegaaienSchool.nl

Doe het zelf

Doe het Zelf en maak het zelf met bouwtekeningen voor meubels, kasten en meer.

Kan jij met jouw handen maken wat je ogen kunnen zien en zit het doe het zelven in je bloed? Dan bof je. Vele mensen zijn juist op zoek om een goede doe het zelver te worden.

maak je eigen bed

 

Zoeken op internet.

Als dat zo is ga je zoeken op internet naar oplossingen van jouw idee. Dit kan je uren aan zoekwerk kosten en wat je vindt voldoet vaak niet helemaal aan je verwachtingen en de plannen die je dan tegenkomt zijn vaak incompleet.

Heel veel sites waarop je zocht promoten meer producten dan wat je zoekt. Voor je het weet zit je op allerlei links te klikken en is het niet relevant van wat je eigenlijk zocht. Bij het zoeken naar Doe het zelf of maak het zelf sites kom je al gauw tot de conclusie dat er pagina’s tussen zitten waar bouwtekeningen een rol spelen.

Eigenlijk begint het allemaal met een goede opzet.

Wat wil ik gaan maken. Waarmee en waarvan. Welk soort gereedschap heb je nodig en waar kan je alles het beste aanschaffen. Maak allereerst een to do list zodat je, als je begint niet telkens naar alles hoeft te zoeken. Ben je eenmaal bezig en wijk niet te veel van je ideeën af. Hier geldt ook, elke verandering is geen verbetering.   Daar komt ook nog bij dat sommige projecten eindigen in een teleurstelling en durf je het nauwelijks te laten zien ook al ben je er weken mee bezig geweest. Door schande en schade word je wijzer en jammer genoeg kost dat veel tijd en geld om tot het gewenste resultaat te komen. Op internet loop je ook vaak tegen teleurstellingen aan en een idee laten uitwerken via een tekenbureau kost vaak veel geld.

DE OPLOSSING

Doe het zelf met Fred Schouten

Fred Schouten is een doe het zelver in hart en nieren en heeft zich hierop toegelegd. Meer dan 10.000 bouwtekeningen die zo zijn opgezet dat iedere doe het zelver ermee kan werken. Alle tekeningen zijn verzameld in het complete doe het zelf bouwtekeningen pakket inclusief duidelijke stap voor stap bouwplannen die alles 100 % duidelijk maken. Het kan niet missen. Ik raad aan dit bouwpakket aan te schaffen via deze link en wens jou veel bouwplezier.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE


“Ontdek hoe zelfs de beginnende doe-het-zelver de populairste steigerhouten meubelen maakt met slechts een paar uur werk”

Nog steeds geen duidelijke bouwtekeningen gevonden waarmee jij steigerhouten meubels kan maken?

Geen zin om honderden euro’s uit te geven aan een (te) duur arbeidsloon?

Je zal het inmiddels wel in de gaten hebben. Je hebt al uren op internet gezocht naar duidelijke bouwtekeningen die je zouden moeten helpen bij het in elkaar zetten van een steigerhouten meubel. Toch kom je puntje bij paaltje steeds weer terecht op een bestelpagina van een steigerhouten meubel of een website met een duur bouwtekeningen pakket wat totaal niets met steigerhouten meubels te maken heeft. Luister, ik weet heel goed hoe frustrerend dit is. Dit is mij namelijk zelf ook overkomen toen ik hulp nodig had bij het maken van mijn eerste steigerhouten meubel.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

GEZONDHEID EN GELD

Help de mensen uit Madagaskar met dit interessante partnerprogramma en ontvang 2,5 tot 6% rente per week!!  

De pakketten worden verkocht in ons partnerprogramma welke Vetona Shares heet, deze is gekoppeld aan de website Vetonagroup Enterprises. De regel en wetgeving behorende bij deze verkoop is de regel en wetgeving welke in Madagaskar wordt gehandhaafd. Hierdoor is het mogelijk te starten zonder AFM vergunningen. Op 22 november 2018 is de officiële aanvraag met betrekking tot de benodigde vergunningen voor de Europese regel en wetgevingen naar het AFM ingediend, alwaar wij nu in afwachting zijn van het resultaat.

In ons partnerprogramma bieden wij 3 soorten pakketten aan met een minimale waarde van tien euro per pakket.

3 maanden vast met een wekelijkse winst van 2,5% van uw ter beschikking gesteld bedrag in uw account.

6 maanden vast met een wekelijkse winst van 4% van uw ter beschikking gesteld bedrag in uw account.

12 maanden vast met een wekelijkse winst van 6% van uw ter beschikking gesteld bedrag in uw account.

Aan het einde van de looptijd krijgt men het aankoopbedrag terug in het account.

Commissie bestaat alleen op de 1e directe lijn en dit bedraagt 5% van het ingelegd kapitaal van de referral, tevens wanneer de referral nieuwe pakketten aankoopt krijgt de sponsor daar 5% commissie op. Referral geld ontvangt men vanaf het moment dat er 10 pakketten aangekocht zijn.

Uitbetalingen van het account vinden plaats vanaf een bedrag vanaf minimaal            € 15,00. De kosten die dit met zich mee brengt bedragen (tot op heden) 3% van het uit te laten betalen bedrag. Hierin kan nog een wijziging in worden aangebracht.

Indien men pakketten wilt bijkopen kan dat tegen de nominale waarde van het pakket op dat moment. Er zijn 120.000 pakketten beschikbaar, indien de pakketten op zijn dan gaat Vetonagroup Enterprises bekijken of ze nog meer pakketten gaat genereren of er komen pakketten vrij van iemand die ze wilt verkopen.

Het betreft hier pakketten en géén aandelen waardoor iedereen die de pakketten koopt geen inspraak heeft in Vetonagroup Enterprises. De aandelen welke gegenereerd zijn bij de oprichting van Vetonagroup Enterprises blijven in handen van de eigenaars Peter Verdonck en Linah Saika.

Klik hier om u aan te melden!
===================================================================

Door hormonale veranderingen krijgen vrouwen in de overgang te maken met verschillende lichamelijke en geestelijke veranderingen. De overgang kan daardoor een turbulente periode zijn. Veel vrouwen ervaren tijdens de overgang dat ze minder vitaal en sneller geïrriteerd zijn.

Klik voor meer informatie en om te bestellen op deze tekst.

Ook opvliegers en nachtelijk transpireren komen veel voor. Hoe de overgang wordt ervaren verschilt per vrouw. Je kunt onzeker of verdrietig worden van het besef dat de levensfase waarin je vruchtbaar bent voorbij is. Waar de één soepel door deze periode heen komt, kunnen bij een ander de overgangsverschijnselen veel invloed hebben op het dagelijks leven en functioneren. Hoe vervelend de overgang ook kan zijn, na deze soms roerige fase komt er een nieuw evenwicht.