huisdieren


Leer alles over het houden van een papegaai en parkiet als huisdier. Ruim 45 uur uniek video materiaal!

DE Papegaaien & Parkieten School XXL van Nederland & Belgiƫ! De Enige Echte Papegaaienschool DVD + ONLINE VIDEO CURSUS + GRATIS UPDATES t/m 2018 LEVENSLANG toegang!

Doe je papegaai of parkiet niet weg, maar stap in de verborgen wereld van de tamme papegaai en ontdek hoe je hem alles kunt leren wat jij wilt.

Ruim 45 uur video DIRECT beschikbaar + regelmatige updates EN levenslang toegang met gratis advies over training, gedrag, socialisatie, opvoeding en verzorging van alle soorten papegaaien en parkieten.

STOP: Bijten STOP: Wegvliegen STOP: Schreeuwen STOP: Alles onder poepen

Hoe zorg je er voor dat JOUW papegaai of parkiet gek op je wordt en blijft? Hoe kun je zonder angst met je vogel naar buiten, zonder hem te kortwieken?

Wat is echt gezonde voeding voor je papegaai of parkiet en waarom? Hoe interpreteer je de lichaamstaal van een papegaai of parkiet? Wat zijn de beste trainings methodes? Wat moet je 40 jaar of langer WEL en juist NIET doen met je papegaai of parkiet? Wat is een goede papegaaien of parkieten kweker? Wat is het verschil tussen een dierenarts en een vogelarts? Ontdek het zelf allemaal en nog veel en veel meer in de PapegaaienSchool.nl met ruim 45 uur Exclusief Video Instructie Materiaal. (Overal ter wereld beschikbaar waar internet is!) Ook heel geschikt voor Ipad, Iphone, elke andere smartphone, laptop, pc en zelfs TV! Een papegaai of parkiet is veel intelligenter dan de meeste mensen weten. Zo kun jij de intelligentie van jouw vogel op een nuttige en verantwoorde manier ontwikkelen met behulp van zijn natuurlijke behoeftes en gebruiken om hem een happy leven te laten leiden als huisdier. Zeer uitgebreid pakket op dvd en online. Doos met dvd’s verrassingen thuis afgeleverd online toegang tot alle onderdelen van de PapegaaienSchool.nl

Ron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *